Het laten behandelen van fysieke klachten

Je hebt last gekregen van fysieke klachten. Daarom doe je een beroep op Fysiotherapie Noordwijk. Een fysiotherapeut kan klachten wat betreft de spieren en gewrichten verhelpen. Heb je last van een pijnlijke schouder of van een tennisarm, of heb je andere fysieke klachten? Die klachten kunnen behandeld worden met fysio- of manuele therapie. Wil je jouw fysieke klachten laten behandelen? Je kunt binnen twee dagen terecht voor een behandeling, want er is geen wachtlijst. Ook heb je geen verwijzing nodig van de huisarts. Je kunt  dus direct online een afspraak maken.

De verschillende behandelwijzen

Jouw fysieke klachten kunnen behandeld worden middels fysiotherapie en manuele therapie. Andere behandelmethoden die worden gebruikt zijn kaak fysiotherapie, MS therapie, dry needling, hands on therapie, hooikoorts taping en curetaping. Klachten die een relatie hebben tot de nek en de rug. Je kunt dus geholpen worden als je pijn ervaart in die gebieden. Zo kunnen bijvoorbeeld hoofd-, nek en schouderklachten, met pijn die uitstraalt naar de armen, en lage rugklachten, met wellicht pijn die uitstraalt naar een of beide benen, worden verholpen. Heb je last van nekklachten, met wellicht oorsuizen of hoofdpijnklachten tot gevolg? Ook die klachten kunnen verholpen worden. Natuurlijk is het mogelijk om eerst contact op te nemen. Je ontvangt dan een vrijblijvend en gratis fysio advies.

De behandeling van kaakklachten

Heb je last van kaakklachten? Fysiotherapie Noordwijkerhout kan die klachten verhelpen. Er wordt namelijk een speciale kaak fysiotherapie aangeboden. Hoe ontstaan kaakklachten? Vaak zijn kaakklachten, die soms gecombineerd ijn met nekklachten, te wijten aan een krakend of knappend kaakgewricht. De kaakklachten kunnen ook veroorzaakt worden door tandenknarsen of kaakklemmen. Heb je last van andere klachten? Die klachten worden natuurlijk ook behandeld. Zo kun je behandeld worden als je bijvoorbeeld last hebt van klachten rondom de wervelkolom. Die klachten kunnnen veel uitstralende pijn veroorzaken, met als gevolg veel ongemak.

Het maken van een afspraak

Wil je een afspraak maken? Een afspraak kan direct online worden ingepland. Je kunt ook een afspraak maken via het contactformulier of door te bellen. 

 

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.