Wanneer je op zoek bent naar een therapie die je kan helpen met het omgaan met een angst die je hebt of het verwerken van een trauma dan kun je eens denken aan hypnotherapie. Dit is een therapie waarbij je in een lichte trance wordt gebracht waardoor er contact kan worden gezocht met je onderbewustzijn. Wellicht klinkt het wat spannend en onbekend, maar de ervaring leert dat het een ontspannen manier is van therapie. Juist door deze ontspannenheid ontstaat er een makkelijker gesprek met jee therapeut en kun je dit ook beter in je opnemen. Het maakt niet uit welke klachten of vragen je hebt. Ook je leeftijd maakt niet uit: het is voor iedereen toegankelijk.

Stress verminderen

Stress is een gevoel dat niet erg gezond is voor je. Het kan zorgen voor een continu gevoel van onrust en spanning. En als dit ook nog eens langdurig aanhoudt kan dat leiden tot lichamelijke klachten of zelf een burn out. Dit is natuurlijk iets wat je ten alle tijden wil voorkomen. Door hypnotherapie kan je ervoor zorgen dat je stress verminderen. Je therapeut kan met behulp van deze therapie doordringen tot je onderbewustzijn om op die manier je te kunnen beïnvloeden. Met deze vorm kan er voor worden gezorgd dat je veel beter met stress kunt omgaan en dat je weer veel lekkerder in je vel zit.

Prikkelbare darmen Breda

Wanneer je last hebt van buikpijn en/of prikkelbare darmen Breda dan is hypnotherapie in Breda ook wat voor jou. Hier kun je door middel van hypnotherapie werken aan dit vervelende problemen. Hierbij kan ook samengewerkt worden met bijvoorbeeld jouw behandeld arts of je voedingsspecialist. Door het ervaren van stress is het namelijk heel goed mogelijk dat je lichaam daar met verschillende klachten op gaat reageren. Prikkelbare darmen zijn daarvan een goed voorbeeld. Door de stress middels deze therapie weg te nemen, kun je gelijk het probleem van je prikkelbare darmen oplossen.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.