Innovatieve, stijlvolle handgeschilderde poignée en cuir opties voor jouw huis

Een poignée en cuir is een geweldige manier om wat stijl en persoonlijkheid aan jouw huis toe te voegen. Een poignée en cuir kan worden gebruikt op laden, kasten of elk ander type meubel dat je zou willen renoveren. Er zijn veel verschillende stijlen, dus het is gemakkelijk voor iedereen met een verbeeldingskracht en het verlangen naar iets nieuws in hun huis om hun eigen persoonlijke look te creëren!

Plaatsen waar je leren handvatten kunt gebruiken

Waar kun je leren handvatten gebruiken? 

  • Lades: Een poignée en cuir is een geweldige manier om jouw lades een antieke look te geven. Je kunt elk type lade uitrusten met leren riemen en het resultaat is verbluffend! Leer is al jaren populair, omdat het zoveel langer meegaat dan andere soorten handgreepmaterialen, zoals hout of metaal. Je lades gaan ook tientallen jaren mee en geven je huis een meerwaarde.
  • Kasten: met leren handgrepen zijn er dezelfde mogelijkheden als bij lades. Je kunt ook leren riemen op kasten gebruiken voor een meer casual look of zelfs bestaande kasttrekkers op metaalbasis vervangen.
  • Houtskoolmanden: leer is een uitstekende manier om je houtskoolmand op te vrolijken door een vleugje leer toe te voegen! Met deze techniek kunt je de handvatten van jouw mand verwisselen zonder dat je telkens een nieuwe hoeft te kopen als je iets anders wilt.
  • Gordijnen: als je op zoek bent naar een unieke maar subtiele manier om gordijnstangen op te fleuren, dan is het toevoegen van enkele leren ringen perfect! Het beste van dit idee is dat ze je gordijnen niet te zwaar zullen belasten, zodat ze nog steeds mooi vloeien als je ze opent of sluit.
  • Poef of voetenbank: Ten slotte is een andere plaats om een ​​leren riem of poignée en cuir te gebruiken, een poef of voetenbank.

 

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.