Je eigen babyhapjes maken

Babyhapjes maken is een tijdrovend werkje. En als werkende ouder of wanneer je meerdere kinderen hebt is het vaak iets waar je niet aan toe komt. Je wilt dat je baby gezond eet en babyhapjes uit supermarkt potjes is niet jouw ding. Vaak zijn er conserveringsmiddelen aan toegevoegd of er zit vlees of vis in. Jij geeft jouw kindje het liefst gezonde en vegetarische maaltijden te eten maar dan met het gemak dat het bij je thuis wordt bezorgd. 

Vers babyvoedsel van hoge kwaliteit

Om jezelf tijd te besparen kan je nu het babyhapjes maken uit handen geven maar er wel zeker van zijn dat jouw kleintje alle voedingsstoffen binnen krijgt die hij nodig heeft. Zo zijn er babyhapjes voor verschillende leeftijden te vinden, vanaf 4 maanden al kun je babyhapjes laten maken met bijvoorbeeld puree van wortel, pompoen, paprika, pastinaak, courgette of aubergine. Deze hapjes zijn zonder stukjes, goed verteerbaar en jouw kindje leert op jonge leeftijd al de smaken te herkennen en zal daardoor op latere leeftijd een makkelijke eter zijn. Is jouw kindje al wat ouder en toe aan wat meer kauwbaar eten? Dan geef je hem de lekkerste babyhapjes met pasta, champignons en vega kip. Of wat dacht je van rijst met courgette en shiitake. Zelfs oma’s stoofpotje staat op het menu, met zoete aardappel, pompoen en jackfruit. 

Geef je kleintje alleen het allerbeste

Alle babyhapjes zitten boordevol vitamines en mineralen en ze zijn allemaal 100% vegetarisch. Je hoeft dus niet te zoeken naar het juiste hapje voor jouw kindje, je bestelt gewoon de boxen die jij wilt hebben en stopt ze bij aankomst in je vriezer tot je ze nodig hebt. Doordat de babyhapjes na het maken gelijk worden ingevroren gaan er geen vitamines verloren zoals bij de kant en klare hapjes in de supermarkt. Ook is er nagedacht over hoeveel jouw kindje binnen moet krijgen per maaltijd. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw kindje altijd vers, gezond en voldoende eten binnen krijgt.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.