Kleur je haar op met milieuvriendelijke producten bij een natuurlijke kapper

Wil je je haar kleuren met een milieuvriendelijk en veganistisch product? Natuurlijke haarverf kapper is de plek voor iedereen die zijn lokken wil verven zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. Alle producten zijn vrij van ammoniak, resorcinol, PCP en loodacetaat. Er worden plantenextracten gebruikt die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Zo krijg je een natuurlijke schoonheid! Je kunt kiezen tussen minerale of plantaardige kleurtechnieken. Deze laatste heeft multifunctionele eigenschappen: het voorkomt haaruitval, zorgt voor sterk en mooi haar en is tegelijkertijd voedzaam voor de hoofdhuid!

Hoe kun je profiteren van een kapper met natuurlijke haarverf?

Profiteren van een kapper met natuurlijke haarverf gaat als volgt:

  • Door plantenextracten te gebruiken die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Je kunt kiezen tussen minerale of plantaardige kleurtechnieken. Deze laatste heeft multifunctionele eigenschappen: het voorkomt haaruitval, zorgt voor sterk en mooi haar en is tegelijkertijd voedzaam voor de hoofdhuid!
  • Natuurlijke ingrediënten geven je een milieuvriendelijke manier om jouw haar te kleuren.
  • De natuurlijke kleurstof bevat geen ammoniak, een chemische stof die in veel conventionele kleuren voorkomt en hoogstwaarschijnlijk irritatie of jeuk van de hoofdhuid veroorzaakt. Bovendien vind je er geen zware metalen zoals lood! Plantaardige kleurstoffen zijn vrij van PPD (para-fenyleendiamine), een allergeen dat ernstige allergische reacties kan veroorzaken.
  • Voor een natuurlijker resultaat kun je jouw kapper Middelburg om highlights vragen met behulp van plantaardige kleurstoffen of kleurtechnieken met hennapoeder!
  • De kleur van je nieuwe look hangt af van de ingrediënten en hoe lang ze in je haar blijven zitten.
  • Kies tussen plantaardige haarkleuren en minerale eco-haarverf. Het mooie van de natuurlijke kleur is dat het ook haaruitval voorkomt!

Is natuurlijke haarverf populair?

De markt voor natuurlijke haarkleuren groeit. De vraag naar dit type kleurstof is de afgelopen jaren toegenomen, omdat mensen hun gezondheid en het milieu willen beschermen. Natuurlijke kleurstoffen bevatten geen zware metalen zoals lood, dus je zult jouw lichaam met deze producten niet beschadigen! 

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.